Voorkom inbraak met de juiste sloten

Het hele jaar door zijn uw sloten belangrijk, maar nog veel belangrijker in de donkere periode van het jaar waarin u vaak bij familie of vrienden bent. Controleer dus altijd of deze goed werken en voldoen aan de laatste Politiekeurmerk eisen.


Cilinder uittrekken

Slotenmaker in de Zaanstreek

Reurslag Beveiligings Techniek is opgestart in 1986, na eerst een gedegen praktijk ervaring te hebben opgedaan van 12 jaar bij een collega bedrijf, elders in het land. Het bedrijf is gevestigd in Krommenie goed centraal gelegen voor de Zaanstreek en omliggende gemeenten.

Pas op voor malafide slotenmakers

Sommige van deze bedrijven bovenaan in de zoekmachine. Laat u zich goed voorlichten vooraf over de prijs. Deze bedrijven rekenen hoge prijzen.

Ben u een doe het zelver ?

Dan kunt bijvoorbeeld terecht bij Veenstra . Ook omliggende bouwmarkten verkopen deze spullen in beperkte mate. Ook kunt u uw materialen online bestellen bij bijvoorbeeld https://www.veiligheids-sloten.nl/

Meer info: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html

Houd uw wijk veilig. Deel buurtpreventie Zaanstad met uw buurtgenoten !