INBRAAKPREVENTIE

Iedere week geven wij een nieuwe inbraakpreventie tip op onze Facebook pagina. Deze tip komt daarna op deze pagina te staan.

preventie tips

Categorien

Alle preventie tips

Veilig op vakantie

Inbrekers doen niet aan vakantie

De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. Het is vaak eenvoudig de woningen eruit te…

0 comments
Dagje weg deur op slot

De zomer in aantocht.

Inbrekers slaan traditiegetrouw het vaakst toe in de warmere periode van het jaar. De ramen en deuren gaan massaal open als het kwik stijgt en dat maakt het voor inbrekers extra makkelijk om binnen te komen zonder braaksporen achter te laten. Dit resulteert in fors meer inbraken, meld het CCV.

0 comments
keyless entry

Voertuigbeveiliging keyless entry

Mogelijke oplossing voor diefstal auto keyless entry. Sleutels met bewegingsdetectie die zichzelf na een aantal seconden uitschakelen

0 comments
Burgernet kind vermist

Burgernet buurtpreventie

Burgernet, dat bent u! U voelt zich betrokken bij de veiligheid van uw buurt of wijk. Wonen en leven in een veilige omgeving vindt u belangrijk. U bent alert en bereid een bijdrage te leveren aan een prettige leefomgeving. Laat…

0 comments
Buurtappgroepen Zaanstad

Buurtappgroep Zaanstad

Buurtalarm075 gebruikt verschillende groepsapps per wijk voor bewoners om elkaar te informeren, dit kan met het App programma’s telegram App of whatsapp.

0 comments
inbreken

Inbreken? Niet bij mij!

Een woninginbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Gelukkig kunt u zelf voor 90% voorkomen dat u slachtoffer wordt! Geen dure ingrepen , maar gewoon, logisch nadenken en alerter zijn.

0 comments
babbeltruc

BABBELTRUCS

De volgende tips kunnen helpen voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een babbeltruc. Beroving door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw…

0 comments

Voorkom inbraak met de juiste sloten

Het hele jaar door zijn uw deursloten belangrijk, maar nog veel belangrijker in de donkere periode van het jaar waarin u vaak bij familie of vrienden bent. Controleer dus altijd of deze goed werken en voldoen aan de laatste Politiekeurmerk eisen.

0 comments
lachgas

Blijvende schade door lachgas

Alvorens je begint aan drugs schuilen er nogal wat gevaren. Zoals verslaving. Wat vergaande gevolgen heeft.

0 comments
fietsendieven

Geef fietsendieven geen kans

Voorkom dat uw fiets gestolen wordt! Graag geven wij u een aantal eenvoudige tips om het fietsendieven lastiger te maken om uw fiets te stelen.

0 comments
Volg ons!