Oud Koog aan de Zaan buurtpreventieteam

Wilt u ook bijdragen aan het vergroten van de veiligheid door zichtbaar aanwezig te zijn in uw buurt? U kunt zich hier aanmelden.

  Aanmeldformulier

  Voornaam*

  Achternaam*

  Adres (niet verplicht)

  Postcode-Woonplaats (niet verplicht)

  Geboortedatum (niet verplicht) Deelnemer dient 18 jaar en ouder te zijn.

  Email-adres*

  Mobiel nummer.*

  Bijzonderheden.*

  Vink hier uw keuze:


  Contact

  Via Facebook, onze website en Twitter, houden wij onze medebewoners op de hoogte met tips over inbraakpreventie en actuele zaken omtrent veiligheid. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een veilige buurt of wilt u een keer meelopen met één van onze preventieteams? Meldt u zich dan aan.

  Contact via e-mail: oudkoog@buurtpreventiezaanstad.nl

  App-groepen

  Alarmgroep en Chatgroep

  Buurtpreventie adviseert een alarmgroep en een chatgroep aan te maken of je aan te sluiten bij bestaande alarmgroep en of chatgroep groepen.

  De chatgroep heeft een meer sociale functie. Hoe dan ook zijn gedragsregels en een goede beheerder erg belangrijk voor het goed functioneren van een buurtapp. 1 Beheerder zou wenselijk zijn.

  Hij weet op zeer professionele wijze de gesprekken telkens kort en bondig te houden. Dit doet hij door direct op te treden.

  Zo voorkomt hij ellenlange apps over de poes of het wel of niet zien van de boef. Alleen zo blijft zo’n preventie-app zijn doel en nut behouden.’

  Veiligebuurt.nl

  Pagina delen