Poelenburg buurtpreventieteam

EVEN VOORSTELLEN: CENGIZ

Mijn naam is Cengiz Güney en ben onlangs aangesteld als de nieuwe wijkagent van Poelenburg.

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en zal mij samen met Cathy en Hendrik-Jan vaak begeven in de wijk. Ik nodig u dan ook van harte uit om mij te benaderen voor een goed gesprek.

Ik benoem de problemen bij naam en sta open voor initiatieven vanuit de wijk. Samen met u wil ik een bijdrage leveren aan meer veiligheid, leefbaarheid, verbinding en saamhorigheid in de wijk.

Tevens wil ik mij onder andere inzetten voor minder criminaliteit, polarisatie en overlast in het ruimste zin van het woord. Ik kijk in ieder geval uit naar de ontmoeting en de eventuele leuke ideeën vanuit de wijk.

U kunt mij bereiken via www.politie.nl, ‪0900-8844‬ of spreek mij aan als u mij ziet in de wijk!

Groeten, Cengiz

Aanmeldformulier

buurtpreventieteam.

De gegevens op deze verklaring zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.Uw gegevens worden conform de wet AVG van 25 mei 2018 verwerkt.

Voornaam

Achternaam*

Adres

Postcode-Woonplaats

Geboortedatum

Email-adres*

Mobiel nummer.*

Bijzonderheden (maak jou keuze).*

Nieuws van uw wijkagent.

Nieuwe leden.

Voor ons buurtpreventieteam Poelenburg zijn wij op zoek naar extra leden.

Heb je tijd en zin om eens per week (of eens per twee weken) mee te lopen door de wijk en actief je ogen en oren open te zetten en je in te zetten voor de veiligheid van de buurt?

Een uurtje gezellig met elkaar wandelen is bovendien goed voor uw conditie, tevens leert u uw wijkgenoten beter kennen.

Poelenburg

Poelenburg Zaandam
Vergroot voor overzicht. Klik voor Google maps
Wijkagent

Een wijkagent doet van alles. Hij is bezig met de totale politiezorg binnen zijn of haar wijk. Denk aan de aanpak van sociale problemen, zoals overlast gevende jongeren, milieudelicten en criminaliteit. De wijkagent krijgt daarbij natuurlijk wel hulp van andere collega’s, maar uiteindelijk is hij/zij wel het aanspreekpunt voor de wijk. Een wijkagent werkt dan ook veel samen met de gemeente en met maatschappelijke organisaties die ook werkzaam zijn in de wijk.

Wie zijn wij?
Wij zijn vrijwilligers van het buurtpreventieteam Zaanstad. Wij zijn herkenbaar aan onze gele hesjes met opdruk. Wij zijn gewone burgers die de veiligheid in de wijk erg belangrijk vinden.
Wat doen wij?

Wij lopen regelmatig door de wijk en houden onze ogen en oren open. Tijdens onze rondes attenderen wij buurtbewoners op inbraakgevoelige situaties. Hierbij kunt u denken aan donkere huizen, open ramen of deuren, maar ook een fiets die niet op slot staat. Via Facebook, onze website en Twitter, houden wij onze medebewoners op de hoogte met tips over inbraakpreventie en actuele zaken omtrent veiligheid.

Contact
Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een veilige buurt of wilt u een keer meelopen met één van onze preventieteams? Meldt u zich dan aan.

Vriendelijke groet,

uw wijk coördinator Rob

Contact via e-mail: poelenburg@buurtpreventiezaanstad.nl


Poelenburg heeft ook de groep BONS

BONS: Bij Ons Niet Stelen.

Meer info zie: Klankbordgroep

Houd uw wijk veilig. Deel buurtpreventie Zaanstad met uw buurtgenoten !
  •  
  •  
  •