Woning inbraken Westerwatering

In Westerwatering vinden er, in vergelijking met andere plaatsen in de Zaanstreek, steeds meer woninginbraken plaats. Dit is zorgelijk.

Op maandag 13 februari organiseren de gemeente Zaanstad, politie Zaanstreek-Waterland en het buurtpreventieteam een leerzame bijeenkomst over hoe u de kans op een woninginbraak verkleint.

Burgemeester Jan Hamming verzorgd samen met wijkwethouder Stephanie Onclin het welkomstwoord. Vervolgens komt een fictieve inbreker langs van Allerto.

Dit is een ervaren oud-politiespecialist en hij legt uit hoe een inbreker te werk gaat en wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen. De ‘inbreker’ is voorafgaand aan de bijeenkomst Westerwatering ingegaan en is bij diverse woningen ‘ingeslopen’.

Tijdens de bijeenkomst laat hij door middel van foto’s en video’s voorbeelden zien van plaatsen in Westerwatering die inbraakgevoelig zijn.

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst. Als u zich wil aanmelden via OOV@Zaanstad.nl dan houden we rekening met uw komst in verband met de catering.

Wanneer:                           maandag 13 februari.

Tijdstip:                               19:30 – 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur met koffie/thee en koek).

Waar:                                   Middelbare school het Compaen – Nieuwendamstraat 6, 1507 JE Zaandam.

Aanmelden via:                OOV@zaanstad.nl

Pagina delen